Ir al contenido principal

¿PER QUE ÉS MILLOR UNA SCOOTER?

Si el teu és mobilitzar-te per la ciutat, per a tu és excel·lent una scooter. Els scooter són tot en avantatges quan et mobilitzes en un entorn urbà, són un transport accessible i pràctic per a tot tipus de públics. Són perfectes per evitar el trànsit urbà i són perfectes per a caminar sols o en companyia i és excel·lent per a principiants en el món de dues rodes com per motoristes experimentats que necessiten d'un transport simple, ràpid i molt còmode.

Entre els avantatges destacades dels Scooter estan:

Són ràpids.
Si aquestes apurat i has de moure't per la ciutat, un escúter és excel·lent per guanyar temps en el teu dia. Quan et mobilitzes amb moto el tràfic resulta ser molt més lleuger, molt poques vegades hauràs d'aturar per culpa dels altres vehicles i tens molta agilitat per obrir pas quan el trànsit comença a complicar-se.
Són molt àgils i molt lleugers.
Tant quan es mobilitzen i quan es paren, generalment moure't en un escúter és senzill i no té d'un gran esforç, té molta facilitat per girar que ens permet aprofitar tot els espais quan el trànsit es complica.
Són summament accessibles.
Hi ha diferents tipus de scooters, alguns són més grans i pesats que altres, però majoritàriament són accessibles als usuaris d'aquesta, l'altura del seient sol ser molt més baixa per això són més fàcils de poder mobilitzar-quan no es té experiència.
Són súper còmodes.
En un escúter el conduir sempre és molt relaxat, l'accés als canvis i als frens i en general els nostres acompanyants sempre tenen un bon confort quan circulem.
Els peus sense perill.
A les scooter els peus sempre van bé cures de la brutícia del trànsit i sense conduïm i està plovent l'aigua no ens afectés, els peus van protegits després de l'escut que té les scooter i van fora de perill de totes les condicions climatològiques.
La seva capacitat de càrrega.
Les scooter ofereixen una bona capacitat de càrrega sota el seient i depèn del tipus de scooter es veurà si tens més espai de càrrega que puguis aprofitar sota el seient. Pots guardar diferents tipus de coses, un casc, una bossa, les compres del super mercat i poder viatjar tranquil. 
Sense problemes per estacionar.
En general a la ciutat, trobar on estacionarnos no és una tasca fàcil a menys que caminis en una scooter, de vegades això depèn les normes de la teva ciutat i les seves lleis a estacionar-se, però normalment pots trobar un pàrquing molt a prop del teu destí.
Baix cost a l'hora de mantenir.
Les scooter no requereixen un manteniment molt alt, però si és important estar a cura de tots els detalls per no tenir sorpreses, revisar el greixatge de la cadena, l'oli, els frens. Però la majoria del temps només t'has de preocupar d'omplir la gasolina i mobilitzar-te.
Consumeixen molt poc.
Els scooter urbans compten amb motors molt petits i el seu consum de gasolina és reduït. Per la qual cosa la nostra economia ho agraeix molt.

Via: motocircuito.net

Comentarios

Entradas populares de este blog

Consejos para comprar un buen teléfono móvil

El teléfono celular se ha convertido en uno de los elementos indispensables en la actualidad. Las personas por lo general ya no se imagina la vida si no existiera este dispositivo que permite una permanente comunicación, a su vez estos dispositivos cada vez más nos ofrecen una serie de servicios que se van volviendo   indispensables y que permiten organizar y facilitar muchas de las tareas de   nuestra vida. Con un mercado lleno de modelos y marcas se hace muy compleja la elección de un celular ideal y que este se adapte a las necesidades de cada usuario, por tal razón en este artículo se te darán una serie de consejos que te servirán para que escojas tu próximo celular. 1.     Divertirse es importante. La innumerable lista de beneficios que puede brindar hoy en día un celular es muy amplia. Las actividades más comunes incluyen el acceso a redes sociales (Facebook, MySpace y Twitter) y la utilización del correo electrónico instantáneo y Windows Messenger.

Pedir dinero en tu invitación de bautizo es de mal gusto?

Llegó la fecha perfecta para realizar el bautizo del pequeñito de la casa, y con ella la preocupación de los preparativos de esta gran celebración, las  reuniones de familiares y amigos siempre son bienvenidas, por eso queremos que no se nos pase ningún detalle. Lo primero que deberás hacer es decidir el día y el lugar de la ceremonia, seguidamente confirmar los padrinos. Ya decidimos día y lugar, vamos realizar la lista de invitados,  una vez estimada la cantidad de personas invitadas que acudirán a esta celebración comenzamos a buscar el prepuesto del salón, la comida y la bebida. Luego el traje de bautizo que le vas a poner a tu bebé. Antiguamente los padrinos del niño, acostumbraban a abrir en el banco una cuenta de ahorro a nombre de su ahijado, esto con la idea de incentivar a los padres al ahorro, pensando en el futuro del niño, y a su vez enseñar a su ahijado a la importancia del ahorro a lo largo de su vida. En por ello que si nos haces la siguiente pregunta,  ¿Pe

Cómo calcular el menú de una boda.

Un  paquete de bodas  es de las cosas más importantes durante tu  planificación para tu boda,  ya que conlleva a tener que decidir qué plato es el que se dará. Pero aún más difícil de ello, es necesario saber la  cantidad exacta de comida  en la cual debes invertir, para que de este modo no te sobre demasiada comida o en un caso contrario te falte. Existen algunos  consejos prácticos  los cuales te puedes guiar para administrar tu dinero en relación con la comida. Pasos para calcular la cantidad de comida de una boda Primero que nada, para poder  calcular el número de comida , es necesario que determines el  número de invitados  los cuales asistirán a la boda. Deberás planearlo con anticipación para de esta forma poder llevar un control sobre las personas que sabes que si asistirán al evento. Es muy común que en las bodas no vaya la cantidad de personas que sabías que iría, y esto es bueno debido a que es mucho mejor que la comida sobre a que falte. A tomar en cuenta par