Ir al contenido principal

¿PER QUE ÉS MILLOR UNA SCOOTER?

Si el teu és mobilitzar-te per la ciutat, per a tu és excel·lent una scooter. Els scooter són tot en avantatges quan et mobilitzes en un entorn urbà, són un transport accessible i pràctic per a tot tipus de públics. Són perfectes per evitar el trànsit urbà i són perfectes per a caminar sols o en companyia i és excel·lent per a principiants en el món de dues rodes com per motoristes experimentats que necessiten d'un transport simple, ràpid i molt còmode.

Entre els avantatges destacades dels Scooter estan:

Són ràpids.
Si aquestes apurat i has de moure't per la ciutat, un escúter és excel·lent per guanyar temps en el teu dia. Quan et mobilitzes amb moto el tràfic resulta ser molt més lleuger, molt poques vegades hauràs d'aturar per culpa dels altres vehicles i tens molta agilitat per obrir pas quan el trànsit comença a complicar-se.
Són molt àgils i molt lleugers.
Tant quan es mobilitzen i quan es paren, generalment moure't en un escúter és senzill i no té d'un gran esforç, té molta facilitat per girar que ens permet aprofitar tot els espais quan el trànsit es complica.
Són summament accessibles.
Hi ha diferents tipus de scooters, alguns són més grans i pesats que altres, però majoritàriament són accessibles als usuaris d'aquesta, l'altura del seient sol ser molt més baixa per això són més fàcils de poder mobilitzar-quan no es té experiència.
Són súper còmodes.
En un escúter el conduir sempre és molt relaxat, l'accés als canvis i als frens i en general els nostres acompanyants sempre tenen un bon confort quan circulem.
Els peus sense perill.
A les scooter els peus sempre van bé cures de la brutícia del trànsit i sense conduïm i està plovent l'aigua no ens afectés, els peus van protegits després de l'escut que té les scooter i van fora de perill de totes les condicions climatològiques.
La seva capacitat de càrrega.
Les scooter ofereixen una bona capacitat de càrrega sota el seient i depèn del tipus de scooter es veurà si tens més espai de càrrega que puguis aprofitar sota el seient. Pots guardar diferents tipus de coses, un casc, una bossa, les compres del super mercat i poder viatjar tranquil. 
Sense problemes per estacionar.
En general a la ciutat, trobar on estacionarnos no és una tasca fàcil a menys que caminis en una scooter, de vegades això depèn les normes de la teva ciutat i les seves lleis a estacionar-se, però normalment pots trobar un pàrquing molt a prop del teu destí.
Baix cost a l'hora de mantenir.
Les scooter no requereixen un manteniment molt alt, però si és important estar a cura de tots els detalls per no tenir sorpreses, revisar el greixatge de la cadena, l'oli, els frens. Però la majoria del temps només t'has de preocupar d'omplir la gasolina i mobilitzar-te.
Consumeixen molt poc.
Els scooter urbans compten amb motors molt petits i el seu consum de gasolina és reduït. Per la qual cosa la nostra economia ho agraeix molt.

Via: motocircuito.net

Comentarios

Entradas populares de este blog

Consejos para comprar un buen teléfono móvil

El teléfono celular se ha convertido en uno de los elementos indispensables en la actualidad. Las personas por lo general ya no se imagina la vida si no existiera este dispositivo que permite una permanente comunicación, a su vez estos dispositivos cada vez más nos ofrecen una serie de servicios que se van volviendoindispensables y que permiten organizar y facilitar muchas de las tareas denuestra vida. Con un mercado lleno de modelos y marcas se hace muy compleja la elección de un celular ideal y que este se adapte a las necesidades de cada usuario, por tal razón en este artículo se te darán una serie de consejosque te servirán para que escojas tu próximo celular.


1.Divertirse es importante. La innumerable lista de beneficios que puede brindar hoy en día un celular es muy amplia. Las actividades más comunes incluyen el acceso a redes sociales (Facebook, MySpace y Twitter) y la utilización del correo electrónico instantáneo y Windows Messenger.
2.Lo más importante poder hablar Al incluir lo…

Cómo escoger un buen apartamento para vivir

Así que estás en proceso de búsqueda y selección de un nuevo apartamento para rentar? aquí te daremos una serie de consejos de las cosas que debes tener en cuenta para escoger el apartamento ideal para ti.

1. Enumera tus prioridades:
- costo
- Buen vecindario
- Costos de mantenimiento
- Comodidades (piscina, sauna, gimnasio, etc.)
- Tamaño
- apariencia
- Proximidad a tu trabajo, transporte público, tiendas, etc.

2. realiza una lista de los complejos de apartamentos en los que estás interesado, que incluya sus ventajas, números de teléfono, localización, entre otras cosas. Deja espacio para hacer anotaciones, pues de ese modo evitarás confundirte.3. Llama a cada propietario o agente inmobiliario con una lista de preguntas definidas por tus prioridades, recuerda dar información detallada: si tienes mascotas, si fumas, y otros aspectos que consideres necesarios. Concierta las citas con tiempo suficiente para explorar no sólo el apartamento, sino los alrededores.

4. Observa el exterior d…

¿Silla de paseo, carrito deportivo o sistema de viaje para el bebé

Hoy en día existen diversas opciones al momento de elegir un buen cochecito para pasear a un bebé o niño. Actualmente, hay categorías diferenciadas de esta manera: sistema de viaje, sillas de paseo, y carritos deportivos. Cada una de ellas cuenta con sus aspectos tanto negativos como positivos.

1.Las sillas de paseo Estas también son popularmente conocidas como cochecitos y vienen en diversos tamaños y formas, en modelos tantos básicos y ligeros, como aquellos que son de forma más robusta y con accesorios y características que los diferencian. El objetivo de ello es lograr llegar a una gran cantidad de personas respecto a su uso. Por otra parte, ciertas sillas de paseo o coches no se adecuan a bebés que sean menores de los seis meses, debido a que no tienen mucho relleno ni la inclinación necesaria para el pequeño.

2.Los sistemas de viaje Son aquellos que se componen con asientos para el coche y capazo, por lo tanto se dirige al mercado de las personas que suelen utilizar con frecuencia …